Home Blog

Ponude tehnike i elektronike za Crni petak 2018 (Black Friday 2018)

0

Jedna od kategorija proizvoda na kojoj se može najviše uštedjeti je kategorija tehnike i elektronike i zato prvo dodajemo linkove na najbolje ponude za Crni petak 2018.
Ovdje možete pronaći televizore, mobitelete, zvučnike, audio sustave, igre, konzole, gaming opremu i slično.

Ponudu Ekupi povodom Crnog petka 2018 potražite OVDJE

Ponuda koju ima Sancta Domenica za Crni Petak 2018  možete pronaći OVDJE

Ponudu Mikronisa za Black Friday 2018 možete pronaći OVDJE

Ponudu Harvey Normana za Crni Petak 2018 možete pronaći OVDJE

Ponudu HG Shopa za Black Friday 2018 možete pronaći OVDJE

Ponudu za Crni petak 2018 u Links trgovini pogledajte OVDJE

BLACK FRIDAY ponudu Svijeta medija s više od 600 proizvoda potražite ovdje.

Crni petak 2018

0

Ove godine pada na 23.11.2018 i neke trgovine će uskoro najaviti popuste za crni petak ali najveći broj trgovina će informacije o popustima objaviti na sam petak.
Na sreću živimo u doba interneta i za snjiženja i ponuda na crni petak ne moramo ići u trgovine. Sve možemo pratiti putem newlettera, a kupovinu možemo obaviti u internet trgovinama.
Šoping centari također imaju popuste u trgovinama. U Arena Centar Zagreb popuste ćete moći pronaći i sljedećim trgoinama:
– Sport Vision će imati 30% na novu kolekciju i dodatnih 10% na već snižene cijene
– Lenovo će imati 50% na odabrane MOTO mobitele
– H&M je najavio popust od 20% na svu robu
– Terranova će imati 30 posto na sve proizvode
– Desigual najavljuje do 40% popusta
Čitavu ponudu Arena Centra za Crni petak možete pronaći OVDJE

City Center One je također najavio popuste za crni petak, a neki od njih su:
– u C&A popusti su 30% na Outerwear + Knitwear (trikotaža), a popust se odnosi na jakne, topiće, majice dugih i kratkih rukava, pulovere, veste i kardigane, akcija traje od 22. do 25.11.
– camel active ima popuste do 50%
– Deichmann najavljuje 20% popusta na svu obuću i torbice koje nisu na sniženju, a vrijedit će od 23. do 25.11.
– Peek&Cloppenburg 20% na već snižene artikle
– Humanic 20% na sve
Sve Black Friday popuste u City Center One možete pronaći OVDJE

Velik interes vlada i za popuste u trgovinam tehničkom robom. Svijet medija kreće s popustima za crni petak u petak ujutro, a najavili su sniženje cijene televizora, sportskih satova, fotoaparata, mobitela, kućanskih aparata, igračaka i igraćih konzola do 50 posto. HG Spot u najavi “Crnog vikenda” spominje popusteod do 80 posto, a na web stranici bi se po super cijenama trebali moći kupiti Apple proizvodi, mobiteli, televizori, , računala, računalna oprema. eKupi je navio do 70 posto popusta od 23. do 25.1.
Pratite nove popuste i putem naše Facebook stranice Super Ponude na Facebooku

Samsung Galaxy S6 32GB za 3868 kn u Hrvatskoj na 12 rata

0

Trenutno je u tijeku akcija na eKupi.hr u kojoj Samsung Galaxy S6 32GB možete kupiti za 3868 kn.
Dodatno se čak i po toj cijeni može kupiti na 12 rata.

Za detalje posjetite  http://www.ekupi.hr/Samsung-Galaxy-S6-G920F-32GBcrni-535071.aspx

samsung-galaxy-s6-32gb-za-3868-kn-u-hrvatskoj-ponuda-na-ekupi

eKupi.hr: svi Samsung mobiteli na 24 rate bez kamata

0

ekupi-akcijska-ponuda-mobitela

 

Za kompletnu ponudu mobitela po promotivnim cjenama i uvjetima kupnje posjetite

www.ekupi.hr

Svijet-medija.hr: akcijska ponuda televizora

0

Kompletnu akcijsku ponudu televizora po dobrim cijenama potražite do 31.05.2015 na stranici

https://www.svijet-medija.hr/discount-page

svijet-medija-akcija-televizora

Sniženje u Harvey Norman do 60% – svibanj 2015

0

snizenje-u-harvey-norman-do-60-svibanj-2015

 

U Harvey Normanu je počelo sniženje za pojedine artikle do 60%

Sve popuste potražite na stranici  
http://www.harveynorman.hr/odjeli/novosti-iz-kataloga/veliko-snizenje

 

h1

 

Plaćanje Paypalom u Hrvatskoj i svijetu

0

paypal hrvatska

Paypal je najpopularniji svjetski servis elektroničkog plaćanja u vlasništvu eBaya (eBay.com je najveća stranica za prodaju putem akucija).
Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa možete primati i slati novac diljem svijeta s jednog Paypal računa na drugi Paypal račun ali i plaćati robu i usluge u web trgovinam koje prihvaćaju Paypal kao sredstvo plaćanja.

PayPal nije banka, ali posluje vrlo slično. Korisnik treba otvoriti osobni račun na koji može uplaćivati novac sa svog bankovnog računa (uplata se obavlja putem debitne kartice). Paypal prima uplate u 17 stranih valuta, uključujući i kune.

Paypal je siguran način plaćanja jer umjesto da ostavljate broj kreditne kartice na stranici na kojoj kupujte plaćate putem Paypala. Broj kreditne kartice je naravno u sustavu Paypala i Paypal će teretiti vašu karticu za iznos kupnje.

Korisnicima iz Hrvatske nudi se mogućnost registracije na portalu PayPal Hrvatska uz primjenu kartica MasterCard, Visa i Visa Electron. Maestro kartice nisu prihvaćene na PayPalu Hrvatska, a povlačenje sredstava na MasterCard kartice nije moguće odlukom PayPala. Povlačenje sredstava moguće je samo na kartice branda Visa odlukom PayPala.
Detalje o plaćanju i primanju novca hrvatskih korisnika možete pronaći na Paypal Hrvatska

Koje su prednosti kupnje preko Paypala?

  1. Plaćanje na novim ili nepoznatim stranicama
    Plaćanje Payalom na nepoznatim stranicama znači da ne morate ostavljati broj kreditne kartice na stranici za koju ne znate koliko je sigurna.
  2. Olakšano riješavanje pritužbi i reklamacija u vašu korist
    Paypal štiti kupce i ukoliko niste zadovoljni robom ili uslugom veća je vjerovatnost da ćete dobiti povrat novca ukoliko ste kupnju obavili preko Paypala nego u slučaju plaćanja kreditnom karticom. U slučaju problema ako prodavatelj ne želi napraviti povrat novca pritužbu na prodavatelju i kupnju pošaljete u Paypal zajedno s razlozima nezadovoljstva i vrlo je vjervoatno da će vam Paypal vratiti novce
  3. Anonimnost kupnje na kreditnoj kartici
    Ako iz nekog razloga ne želelite da se na popisu kupnji na kreditnoj kartici vidi mjesto kupnje i proizvod plaćanje napravite preko Paypala i trošak na kartici neće imati opis mjesta i proizvoda/usluge.

Upite nekih hrvatskih banaka za korištenje Paypala možete pronaći na sljedećim linkovima:
Zagrebačka banka

Plaćanje kreditnim karticama na internetu

0

placanje-kreditnim-karticama-na-internetuPlaćanje karticama na internetu danas je vrlo siguran oblik plaćanja, a većina banaka i institucija štiti korisnike i ne tereti ih za troškove napravljene eventulanom zlouporabom kartica.

Više o sigurnosti prilikom plaćanja možete pročitati u članku “Kako sigurno plaćati kreditnim karticama na internetu”, a u nastavku možete pročitati o vrstama kreditnih kartica.

Za plaćanje karticama na internetu potrebno je imati jednu od 3 vrste kartica
1. Kreditne
2. Debitne
3. Prepaid kartica (kartice s unaprijed uplaćenim iznosom)

1. Kreditne kartice su Diners, American Express, MasterCard ili VISA. To su kartice koje nisu vezane na određeni račun već se kartica izdaje na ime i prezime vlasnika kojem se odobrava limit kupnje do kojeg može ostvarivati kupnju. Većina hrvatskih internet trgovina prihvaća sve četiri kreditne kartice. Inozemne trgovine u pravilu prihvaćaju VISA i Mastercard, dobar dio i American Express, a Diners je najmanje prihvaćena kartica u inozemnim internet trgovinama.

2. Debitne kartice su vezane uz bankovni račun koji može biti kunski ili devizni. Kupnja je moguća ukoliko iznos na računu pokriva kupnju. Ova vrsta kartica je dodatna zaštita jer sami određujete maksimalni iznos. U isto vrijeme to je i nedostatak jer na računu morate imati iznos koji pokriva iznos koji želite potrošiti. To i nije možda toliko loša stvar jer spriječava neumjereno kupovanje.

3. Prepaid kartica (kartice s unaprijed uplaćenim iznosom) se naziva i poklon karticom jer se često daje kao poklon za vjenčanja, rođendane i druge prilike i putem nje slavljenik može obavljati kupnje do iznosa koji je uplaćen na karticu.
Prepaid karticu naravno možete kupiti i sami u većini banaka. Neke banke imaju određene iznose prepaid kartica, a u nekim bankama možete sami uplatiti bilo koji iznos. Naravno postoji minimalani iznos uplate.

Ako se želite dodatno osigurati prilikom plaćanja na internetu pročitajte članak o plaćanju Paypalom na stranici
“Plaćanje Paypalom u Hrvatskoj i svijetu”

Više o preipad karticama i prednostima korištenja moći ćete  pročitati u članku “Prepaid poklon kartice” kroz nekoliko dana.

Više o sigurnosti prilikom plaćanja moći ćete pročitati u članku “Sigurno korištenje kreditnih kartica na internetu” kroz nekoliko dana.

Šopingiranje uz Shoppingiranje.com

0

šopingiranje.comŠopingiranje dolazi od engleske riječi shopping koja na hrvatskom znači kupovanje. Puno je rasprava treba li engleske izvedenice pisati prema izgovoru ili prema engleskom obliku. Čini nam se da se u ovom slučaju češće koristi riječ shopping u odnosu na šoping i zato se nismo odlučili na domenu sopingiranje.com

Bez obzira preferirate li oblik shoppingiranje ili šopingiranje posjetite početnu stranicu na adresi Shoppingiranje.com i krenite u virtualni šoping u nekoj od hrvatskih internet trgovina.

Kupnja na Amazonu u Europi – kako pronaći artikle koji se isporučuju u Hrvatsku

0

amazon-co-uk-trgovina

Nakon ulaska Hrvatske u EU Amazon je počeo u Hrvatsku slati i druge proizvode osim knjiga, filmova i CD-a. Naravno to se odnosi na Amazon u Velikoj Britaniji i drugim europskim zemljama. Osim činjenice da Amazon sada šalje proizvode u Hrvatsku još bitnije je da više ne plaćamo carinu, carinske troškove i PDV-a za kupnju.

No, ne možemo kupiti sve proizvode koji se nalaze u ponudi Amazona. Amazon nije samo prodavaonica tvrtke Amazon već i mejsto na kojem prodaju druge tvrtke.

Dostava izvan matične zemlje (Velike Britanije, Njemačke, Italije i drugih Amazon trgovina) vrijedi samo za proizvode koje prodaje tvrtka Amazon, a ne i za ponudu drugih tvrtki na stranici Amazona.

kako bi kupovali što jednostavnije najbolje je kod pretraživanja proizvoda napraviti filtriranje rezultata samo za one koje prodaje sam Amazon.

To možete napraviti uključivanjem filtera prodavača.

Kako bi mogli uključiti filter mora biti uključeno pretraživanje za određeni odjel

amazon-filtiranje

 

 

Nakon toga odaberete prodavatelja. U našem slučaju Amazon.co.uk

amazon-filter-trgovine

Najnoviji članci