MAC trgovina Zagreb – prva MAC trgovina u Hrvatskoj

Deal Score0
Deal Score0

mac trgovina zagreb hrvatskaM·A·C (Make-up Art Cosmetics), brend koji obožavaju make-up artisti otvara prvo prodajno mjesto u Hrvatskoj! MAC trgovina Zagreb nalazit će se centru Zagreba u Preobraženskoj ulici, a biti će to najveći M·A·C prodajni prostor u jugoistočnoj Europi.

MAC je vodeći brend profesionalne make-up kozmetike iz Toronta odnosno Kanade, a nastao je 1984. godine te je dio Estée Lauder kompanije. Popularnost brenda je planetarno porasla zahvaljujući make-up artistima, modelima, fotografima te novinarima diljem svijeta. MAC se danas prodaje u 96 zemalja u svijetu.

U skladu s filozofijom brenda, ‘All Ages, All Races, All Sexes’, (Sve dobi, sve rase, svi spolovi) moći će se pronaći širok asortiman MAC proizvoda koji će odgovarati različitim tonovima kože, kao i veliki izbor boja za oči i usne te najnovije make-up inovacije. Žene u Hrvatskoj ali i regiji napokon će moći pronaći točno ono što im treba za ostvarenje željenog make-up looka uz pomoć profesionalno osposobljenih make-up artista koji će na prodajnom mjestu rado otkrivati posljednje trendove, tehnike i make-up savjete.

Gdje se nalazi MAC trgovina Zagreb i kako doći do nje pogledajte na karti
(za veću kartu kliknite na sliku)

gdje se nalazi mac-trgovina-zagreb

Login/Register access is temporary disabled