Internet trgovine

Wayfarer.hr
0.00

Home » Wayfarer.hr

WEB STRANICA TRGOVINE
KONTAKT PODACI
Fax: /
Telefon: 03 177 71 51
Adresa:
Hrvatska
Sadržaj:

Wayfarer je modni dućan, koji od 2009. godine odjeva muškarce i žene, koji cijene originalni stil i traže "nešto" epsko. Kao i svaki početak je bio i naš skroman ali pun modnog iskustva. Sjedište je u Havirovu ali ništa nas ne spriječava, kako bi proširili svoj opseg i poboljšali uslugu za Vas, da kod nas kupujete udobno.
Trenutno prodajemo u slijedečim evropskim zemljama: Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Slovačka i Češka. U narednim godinama planiramo početi prodavati i u drugim europskim zemljama.
Podržavamo zabavu i radost života, dok sa svojim komadima nastojimo da se razlikuju od standardnih normi. Naša ponuda će zadovoljiti obje, ljubitelje uličnog stila, kao i klasike, koji se klade na eleganciju i formalnost. Ponuda uključuje odjeću, obuću i modne dodatke više modnih brandova kao što su Ombre Clothing, Moodo, Lando ili Weide. Ne nedostaje ni autorska vlastita proizvodnja.

Dostava (Uvjeti i mogućnosti dostave): Besplatan povrat. Besplatna zamjena. Poštarina samo 30 kn. Registracijom dobivate 3% popusta. Otprema se u 24 sata.
Plaćanje:
  • Prilikom preuzimanja (pouzećem)
PROFILI TRGOVINE NA DRUšTVENIM MREžAMA
Facebook: www.wayfarer.hr
Twitter: www.wayfarer.hr
Google+: www.wayfarer.hr
Ključne riječi:      
Get directions from:
directions to:
Hrvatska

Leave Comment

Newsletter