Internet trgovine

Svijet-medija.hr
4.80

Home » Svijet-medija.hr

WEB STRANICA TRGOVINE
KONTAKT PODACI
Fax: 01 6399 200
Telefon: 01 6399 222
Sadržaj:

Tvrtka Svijet medija osnovana je 1994. godine i od tada uspješno posluje u svijetu trgovine elektroničkim medijima i povezanim proizvodima. Tvrtka Svijet medija bavi se maloprodajom i veleprodajom elektroničke opreme i softwarea koji se koriste za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju (prijenosna računala, mobiteli, printeri...), uređaja za prijenos i reprodukciju audio/video signala (televizori, hifi, projektori,...), kućanskih uređaja (bijela tehnika, mali kućanski aparati, osobna njega,...), LED žarulja, baterija, igračaka, igračih konzola i igara te još mnogo ostalih povezanih kategorija proizvoda.

Webshop www.svijet-medija.hr veliki broj proizvoda u kategorijama informatike, kućne elektronike, kućanskih aparata, auto i brodske opreme, igrački, konzola i igrica, sporta i mode i proizvoda za kuću i vrt.

U web trgovini možete redovito pronaći tjedne akcije i posebne cijene određenih proizvoda.

Plaćanje:
  • MasterCard
  • Visa
  • Diners
  • Amex
  • Prilikom preuzimanja (pouzećem)
  • Općom uplatnicom/internet bankarstvo
  • Paypal
  • Maestro
LINKOVI NA STRANICE O PLAćANJU, DOSTAVI I UVJETIMA KORIšTENJA WEB SHOPA
PROFILI TRGOVINE NA DRUšTVENIM MREžAMA

4 komentara

ddd3

33 minute ago

Također,imam super iskustva s njima,i jedan od najboljih shopova u HR a bome i najjeftinijih pogotovo što se igara tiče 🙂

Jopa

33 minute ago

Uzimao sam preko svog accounta tamo frendu laptop, poslan je odmah nakon uplate bez ikakvih otezanja i natezanja, kako je dogovoreno tako je i bilo, a isto tako i masu puta za periferiju i raznorazne tričarije od 50-200kn. Fer i korektna firma, imaju i skype support tokom dana za brzi kontakt, a i na mailove dosta brzo odgovaraju.

0verlord

34 minute ago

Kupovao sam kod njih sve i svašta i mogu reć samo riječi hvale ako ti to šta znači...

Boki

33 minute ago

Imam odlična iskustva sa Svijetom medija u cca. 10-tak kupovina što u trgovini što u web shopu. Jednom sam radio povrat neotvorenog proizvoda kupljenog u trgovini i nije bilo nikakvih problema. Dostava iz web shopa je išla brzo. Na kontakt telefon webshopa se uvijek netko javlja i stvarno su uslužni. I preko telefona i u trgovini. Cijene su vrlo OK, a pronađe se i posebnih ponuda. Uglavnom dosta brzo dobivaju nove proizvode što je super kad su u pitanju mobiteli i tableti. Jedni od rijetkih koji u ponudi imaju Nexus uređaje

Leave Comment

Newsletter