Internet trgovine

Extreme Digital
3.00

Home » Extreme Digital

WEB STRANICA TRGOVINE
KONTAKT PODACI
Fax: +36 1 240 1791
Telefon: +385 1 8000 222
Sadržaj:

Extrem Digitalu su 2001. godine utrla put dva mađarska poduzetnika. Mala tvrtka je svoje poslovanje započela prodajom računala i rezervnih dijelova, da bi već 2003. godine bile otvorene dvije trgovine i jedan servisni centar, a 2007. godine web trgovina s dnevnim posjetom koji je u kratko vrijeme premašio brojku od 20000 posjetitelja, te je tako došlo do strateškog ulaganja švicarske tvrtke SoftCon Informatik AG i njihova udjela u vlasništvu. 2010. godine otvorena je web trgovina u Češkoj i Slovačkoj, a u 2011. pored 12 otvorenih maloprodaja u Mađarskoj i web trgovina u Rumunjskoj te u 2013. u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj je Edigital na početku imao nekoliko trgovina, a od 2015 tvrtka posluje isključivo putem internet trgovine na adresi www.edigital.hr

Dostava (Uvjeti i mogućnosti dostave): Dostava se obavlja putem službe Overseas Express koji putem SMS poruke ili e-maila obaviještava o dolasku paketa. Besplatna dostava kod kupnje u iznosu većem od 375 kn. Za narudžbe ispod 375 Kn dostava je 30 Kn. Uskoro će ponovo biti moguće preuzimanje kupljenih proizvoda u poštanskim uredima. Dostupne opcije za plaćanje su transakcijom (netbanking) i pouzećem u gotovini. Nema razlike u iznosu za oba načina plaćanja.
Plaćanje:
  • MasterCard
  • Visa
  • Diners
  • Maestro
LINKOVI NA STRANICE O PLAćANJU, DOSTAVI I UVJETIMA KORIšTENJA WEB SHOPA
PROFILI TRGOVINE NA DRUšTVENIM MREžAMA

5 komentara

dado100

34 minute ago

Sjele pare na račun 3.3.2015. Robu je Overseas preuzeo 22.1.2015. Pa sad vi računajte. Kad vračate robu, uz ostale podatke svakako napišite svoj IBAN, to će malo skratit čekanje. Blage veze nisam imao vračaju li keš poštarom ili na tekući pa im nisam pisao IBAN. Sad će navalit poruke da sam bez veze dizao paniku, ali zamislite situaciju kad vam se nitko ne javlja niti na telefon niti na e-mail.

k1klop

33 minute ago

Ako sam dobro skužio sad kad su zatvorili poslovnicu u Importaneu više se nema di odnjet na servis pa se moraju stvari slat u mađarsku? Koliko vidim na njihovoj stranici piše da se uređaji šalju direktno u ovlašteni servis koji ovisi do uređaja. Mislio sam uzet tv kod njih ovih dana ali vidim da dosta ljudi ima loša iskustva. Osobno sam kod njih kupovao kučište prije koji mjesec i došlo mi je u roku par dana, platio poštaru i sve 5. Sljedeča opcija mi je Rplus ali vidim da ovi idoli nisu ni a napisali o tome kako im servis funkcionira i naravno isto nemaju poslovnicu. Inače skužio sam kako možete Ed "scammat" za 5% popust, napravite novi račun s tim da taj dan kad planirate kupit stavite da vam je rođendan i na mail šalju popust kod (provjereno radi čak i na skroz novim acc).

morlock

33 minute ago

da i ja kažem nešto o njima.. nažalost, imao sam iskustva s njima.. rok ispruke je bio uredan, onako kako je i dogovoreno, ali.. kad sam uzimao fax uređaj za firmu, dobio sam ga, pazi sad.. sa mađarskom tipkovnicom.. poludio sam, a na zamjenu uz doplatu za drugi fax uređaj čekao sma jedno mjesec dana.. no dobro.. uzeo ja printer, inkjet (zato kaj sam punim tintu špricom). ono sve, print, sceen, copy, fax, wireless.. kad printer rikne, ma ni 3 tjedna nakon garancije.. uzimah ja (kako moj punac veli) portable (čitaj tablet). sve fino, samsugn, odlična cijena, isporučeno u roku.. kad ono, kad dođe baterija na 20-tak %, tablet se zblokira, bude snježna slika kao nekad kad tražiš kanale na tv-u.. odoljepio.. čeko da utvrde problem unutar garancije više od mjesec dana. odljepio i ispeglo ih da mi vrate pare.. sva njihova roba je, koliko ja imam iskustva, iz mađarske.. vjerujem da se može naći i nešt dobro, ali.. zato ih sad obilazim u širokom luku, zlu ne trebalo..

nick1991

34 minute ago

Nakon 2 mjeseca borbe sa ED-om napokon su mi vratili novce. Želim svu sreću ljudima koji još uvijek čekaju svoje novce da to što prije uspiješno riješe, a onima koji namjeravaju kod njih kupovati preporučujem da ih radije izbjegnu jer taj popust koji oni nude je iz razloga što je roba neispravna. Ako tražite svoje novce jednostavno budite uporni i svaki dan im šaljite mailove i spominjite im bližu i daljnju rodbinu. I za kraj ako netko i dalje nakon ovih negativnih iskustava nastavi i dalje kupovati kod njih neka se što prije pomiri sa svojim mozgom

g3arv8

33 minute ago

Petak 8.5. u 02:00 naručio L640DS white (1169kn). Isti dan oko 16h mi dolazi mail da je paket predan dostavnoj sluzbi (overseas ) . 12.5 u 11h zove overseas da ima paket. Mobitel je dosao u sivoj najlonskoj vrecici u kojoj je bila luma, istina , kutija nije bas u mint stanju ( malo su rubovi ozuljani ) ali sav sadrzaj sa racunom i ovjerenom garancijom je stigao. Plaćanje sam naveo pouzećem. Eto hvala Bogu druga narudžba iz ED je prosla u redu- ( prije godinu dana uzeo LC CC 95 , koji je stigao za 2 dana ).

Leave Comment

Newsletter