Internet trgovine

BFashion Hrvatska
4.88

Home » BFashion Hrvatska

WEB STRANICA TRGOVINE
KONTAKT PODACI
Telefon: 385 1 3000877
Sadržaj:

BFashion.com je internet trgovina u kojoj možete pronaći odjeću, obuću, kozmetiku i modne dodatke za žene. U ponudi se nalaze i odjeća i obuća za djecu.

Dostava (Uvjeti i mogućnosti dostave): BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 299 KN. Obična dostava- 29.99 kn Uslugu dostave proizvoda obavlja kurirska služba DPD. Rok dostave je do 10 radnih dana od trenutka zaprimanja narudžbe.
Plaćanje:
  • MasterCard
  • Visa
  • Prilikom preuzimanja (pouzećem)
PROFILI TRGOVINE NA DRUšTVENIM MREžAMA

9 komentara

Crnka

33 minute ago

Naručivala sam par puta i sa svime sam bila zadovoljna. Stiglo je nakon 10-tak dana od narudžbe. Roba je tako-tako,nije ništa došlo oštećeno,ali kvaliteta je onako. Cipelama sam uvijek dosad bila prezadovoljna. Zadnje sam uzimala kožne stradivarius gležnjače koje su savršene.

peppy

34 minute ago

Ja sam narucila čizmice. Stigle kao što si na slici....zadovoljna 🙂

Nicolinna

33 minute ago

Ja sam kupila cipele ali nisam bila zadovoljna. Boja je drugačija nego na slikama i kalup je manji tako da sam ih vratila natrag i sad čekam povrat novca.

Gejbi8

33 minute ago

Ja naručila cipele, malo su kasnile, ali stigle i odlicne su

Noela

33 minute ago

Također imam pozitivno iskustvo. Čak im se možeš javit na chat s pitanjima. Meni je paket stigao nakon 5 dana.

malagogga1

33 minute ago

Imam dobro iskustvo. Samo što se čeka 10 dana da dođe proizvod. Ali sve je isto kao i na slici

Antonela

34 minute ago

Ja sam naručila cipele, 13 cm, preudobne. Dostava je bila 27kn, a stigle su za tjedan dana. Jako zadovoljna njima, samo je boja malo tamnija nego na slici 🙂

Flicka

33 minute ago

Ja sam čekala svoju narudžbu više od mjesec dana. U više navrata sam zvala njihovu službu i rekli su mi datum kada će pošiljka doći no nisu bili od riječi. Kada su me nazvali nakon više od mjesec dana da dolaze ja sam im rekla da sam kupila druge cipele, te da je rok isporuke 10 radnih dana i da ih mogu staviti u povrat. I tako je i bilo, nažalost 🙁 No evo cekam novu narudžbu i nadam se da će ovaj put stići na vrijeme 🙂

Mateja67

33 minute ago

Meni je sve stiglo i jako sam zadovoljna 🙂

Leave Comment

Newsletter